از پسته اکبری بسته بندی به جای زنجیر چرخ استفاده می کنند

پسته اکبری بسته بندی ممکن است به طرق مختلف خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد پسته علاوه بر اینکه آنتی اکسیدان بالایی دارد، ممکن است کلسترول خون را کاهش داده و فشار خون را بهبود بخشد، بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

در واقع، چندین مطالعه اثرات کاهش دهنده کلسترول پسته را نشان داده اند بسیاری از مطالعات بر روی پسته و چربی خون با جایگزینی بخشی از کالری رژیم غذایی با پسته انجام می شود تا 67 درصد از این مطالعات کاهش کلسترول تام و LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) را نشان داده اند.

در همین حال، هیچ یک از این مطالعات مشاهده نکردند که خوردن پسته به پروفایل چربی خون آسیب می رساند.

یک مطالعه قدیمی دیگر 4 هفته ای در افراد با کلسترول LDL بالا نشان داد که شرکت کنندگان 10٪ از کالری روزانه خود را از پسته مصرف می کردند.

این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی کلسترول LDL را تا 9 درصد کاهش داد علاوه بر این، رژیم غذایی متشکل از 20 درصد کالری پسته، کلسترول LDL را تا 12 درصد کاهش داد.

پسته

در مطالعه دیگری در سال 2010، 32 مرد به مدت 4 هفته از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی کردند. سپس، پسته به جای محتوای چربی تک غیراشباع آن به آن رژیم اضافه شد که در مجموع حدود 20 درصد از کالری دریافتی روزانه آنها را تشکیل می داد.

پس از 4 هفته رژیم، کاهش 23 درصدی کلسترول LDL، کاهش 21 درصدی در کلسترول تام و 14 درصدی کاهش تری گلیسیرید را تجربه کردند.

علاوه بر این، به نظر می رسد پسته بیشتر از سایر مغزها فشار خون را کاهش می دهد.

بررسی 21 مطالعه نشان داد که خوردن پسته فشار خون سیستولیک را 1.82 میلی متر جیوه (mmHg) کاهش می دهد و فشار خون دیاستولیک را 0.8 میلی متر جیوه کاهش می دهد.

اندوتلیوم پوشش داخلی رگ های خونی است این مهم است که به درستی کار کند، زیرا اختلال عملکرد اندوتلیال یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.

اتساع عروق گشاد یا گشاد شدن عروق خونی است اختلال عملکرد اندوتلیال با کاهش اتساع عروق مشخص می شود که منجر به کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود.

اکسید نیتریک ترکیبی است که نقش مهمی در اتساع عروق دارد با ارسال سیگنال به سلول های صاف اندوتلیوم برای شل شدن باعث گشاد شدن عروق خونی می شود.