سرکه کامبوجا طعم شیرینی به گوشت می دهد. به همین دلیل، بسیاری از افراد هنگام ترشی کردن استیک از سرکه سیب استفاده می کنند. می توانید آن را با شراب، سویا، سیر و پیاز و پاپریکا برای افزایش طعم استیک خود استفاده کنید.
پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ وقتی در معرض مایع اسیدی قرار گیرد سریعتر سفت می شود. وقتی یک تخم مرغ را می جوشانید، سفیده ها در سریع ترین زمان ممکن سفت می شوند و به این ترتیب شکل تخم مرغ حفظ می شود.
می توان از آن برای ترشی کردن استفاده کرد. روش دیگری که در آشپزی با سرکه سیب استفاده می شود، ترشی کردن است.
برای شستن میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. ممکن است بقایای آفت کش ها روی میوه ها و سبزیجات باقی بماند. این یک نگرانی برای بسیاری است. علاوه بر این، برای سلامتی مضر است.
به همین دلیل، بسیاری از افراد از سرکه سیب استفاده می کنند و فکر می کنند که این سرکه در پاکسازی میوه ها و سبزیجات تاثیر بیشتری نسبت به آب به تنهایی دارد.
اعتقاد بر این است که سرکه سیب در پاکسازی مواد شیمیایی موثرتر است. اگرچه مشخص نیست که شستشو با سرکه سیب باعث از بین رفتن باقی مانده های شیمیایی موجود در غذا می شود یا خیر اما به دلیل اثر ضد باکتریایی که دارد در پاکسازی برخی از باکتری های مضر روی غذا موثر خواهد بود.
ثابت شده است که شستن غذا با سرکه باکتری های خطرناکی مانند سالمونلا را از بین می برد. موثر در تمیز کردن دندان مصنوعی. همچنین می توانید از سرکه سیب برای تمیز کردن دندان های مصنوعی استفاده کنید.