کشف و ضبط صدها تن برنج فجر طارم محلی آلوده به سم

برنج فجر طارم محلی بخش مهمی از رژیم غذایی بسیاری از مردم در سراسر جهان است. برنج با انواع مختلف و طیف وسیعی از کاربردهای ممکن، می تواند یک ماده خوشمزه، مغذی و همه کاره باشد.

دو نوع اصلی برنج موجود در ایالات متحده برنج سفید و قهوه ای است. هر دو نوع از یک دانه به دست می آیند، اما برنج سفید مراحل بیشتری را طی می کند تا در طول فرآوری آن را تصفیه کند. برنج قهوه ای نوعی غلات کامل است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت های تغذیه ای بین برنج سفید و قهوه ای، اینکه کدام برنج در شرایط خاص بهتر است و خطرات و ملاحظات احتمالی، بیشتر بخوانید.

تغذیه
برنج قهوه ای حاوی پروتئین، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به برنج سفید است.
به گفته وزارت کشاورزی ملی ایالات متحده، یک فنجان برنج سفید پخته شده و غنی شده با دانه متوسط به وزن 186 گرم منبع معتبر (g) ارائه می دهد:

242 کیلو کالری (کیلو کالری)
4.43 گرم پروتئین
0.39 گرم چربی
53.2 گرم کربوهیدرات
0.56 گرم فیبر
برنج همچنین حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات است. برنج غنی شده حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج غنی نشده است.

برنج

یک فنجان برنج قهوه ای دانه بلند پخته شده به وزن 202 گرم منبع قابل اعتماد ارائه می دهد:

248 کیلو کالری
5.54 گرم پروتئین
1.96 گرم چربی
51.7 گرم کربوهیدرات
3.23 گرم فیبر
همچنین حاوی فولات، آهن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی است.

تفاوت های تغذیه ای
جدول زیر نشان می دهد که چگونه ویتامین ها و مواد معدنی در یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده با یک فنجان برنج سفید پخته و غنی شده مقایسه می شود. همچنین مقادیر توصیه شده روزانه را برای بزرگسالان 19 ساله یا بیشتر نشان می دهد. مقدار بسته به سن و جنس متفاوت است.

اندازه گیری ها بر حسب میلی گرم (میلی گرم) یا میکروگرم (میلی گرم) است.