در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در درک نحوه نگهداری شلیل امروز کمک می کند:
شلیل امروز را در دمای اتاق نگذارید. در چنین شرایطی، انتشار اتیلن آغاز می شود که میوه ها، از جمله میوه های همسایه را خراب می کند.
اگر شلیل امروز نارس خریداری کرده اید، می توانید آنها را در شرایط اتاق بگذارید تا رسیده شوند. حتما از کیسه کاغذی سوراخ دار استفاده کنید، می توان با چاقو سوراخ ایجاد کرد.
رسیدن به سرعت اتفاق می افتد، بنابراین فراموش نکنید که به طور منظم روند را کنترل کنید. میتوانید میوهها را در جعبههای چوبی نگهداری کنید و اجازه ندهید به آنها دست بزنند.
در عین حال، مهم است که هلوهای بدون میوه را در انبار قرار دهید و بیش از سه روز نباشد. بهترین گزینه نگهداری یخچال است. برای آنها، یک منطقه “تازه” را فراهم می کند.
فقط هر میوه را در کاغذ بپیچید و مرتباً مرتب کنید. انجماد برای شلیل امروز مجاز است. دمای توصیه شده منفی 18 درجه است. به عنوان ظرف، ظرف غذا مناسب است که می توانید شکر بیشتری در آن بریزید.
اگر قرار است میوه های برش نخورده را با دانه بچینید، بهتر است آن ها را روی تخته برش قرار دهید، به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید و سپس در کیسه ای قرار دهید، پس از پمپاژ هوا، میوه ها را دوباره در ظرف قرار دهید.
فریزر در این فرم می توان آنها را به مدت شش ماه نگهداری کرد. انواع زیادی از شلیل امروز در جهان وجود دارد، اما تنها تعدادی از بهترین آنها وجود دارد. اولین مورد از اینها به اصطلاح چهارم است.
میوه های این گونه مقاوم در برابر یخ زدگی هستند، دمای هوای بالا را تحمل می کنند و عملاً نیازی به مراقبت ندارند.