چای زرد از همان گیاهی می آید که معروف ترین چای ها در سراسر جهان مصرف می شود اما یکی از کمتر شناخته شده هاست. با وجود محبوبیت کم، هر روز بیشتر در مورد این نوشیدنی با خواص و فواید متعدد برای سلامتی خود کشف می کنیم.
چای زرد
چای پنج سلسله نیز نامیده می شود، در چین – در حال حاضر تنها کشور معمولی – سرچشمه می گیرد و مصرف آن منحصراً برای خانواده امپراتوری و طبقات اجتماعی بالاتر بوده است.
فرآوری آن شبیه چای سبز و سفید و چای لیمو عمانی است، اما با فاز خشک شدن کوتاهتر، که در آن برگهای مرطوب به حالت ایستاده باقی میمانند و زرد میشوند که رنگ و بافت چای زرد را تعیین میکند. تخمیر بسیار کم رنگ و طعم آن را صاف و لطیف می کند.
فواید چای زرد
این یک متحد خوب برای سلامتی ما است. از جمله خواص آنها برجسته است: افزایش توانایی تمرکز، محافظت در برابر حفره ها، به دلیل محتوای بالای فلوراید، ادرار آور و آنتی اکسیدان. تمام خواص چای زرد را با جزئیات بشناسید:
گوارشی: از آنجایی که فرآیند اکسیداسیون تحت آن قرار می گیرد، تنها آنزیم هایی برای کمک به فعال شدن فرآیندهای معده مفید هستند.
ادرارآور: باعث دفع مایعات از بدن می شود. از این نظر برای کاهش وزن خوب در نظر گرفته می شود. چندین مطالعه نشان داده است که چربی اضافی را به سرعت می سوزاند و انرژی مورد نیاز برای هضم، جذب و متابولیسم غذا را افزایش می دهد.
آنتی اکسیدان: پوست ما بهبود می یابد و سلول های بدن ما را جوان می کند.
دارای خواص ضد سرطانی: همراه با چای سبز، آنتی اکسیدان ها و کاتچین ها، در طول دوره تخمیر دست نخورده باقی می مانند و آن را بسیار غنی از پلی فنول ها می کند و این چای دارای ظرفیت پیشگیری کننده خاص خود است.
کلسترول: یکی از مزایای بزرگ چای زرد با ترکیب گلاب برای واژن این است که نشان داده شده است که به طور موثری کلسترول بد را کاهش می دهد، در حالی که کلسترول “خوب” را در بدن ما افزایش می دهد.
حفره ها: محتوای بالای فلوئور آن باعث می شود که بهترین متحد طبیعی برای مراقبت از سلامت دهان و دندان، جلوگیری از ایجاد حفره ها و از بین بردن باکتری هایی که می توانند به دهان ما آسیب برسانند.
محافظ عالی قلب: اعتقاد بر این است که مصرف چای زرد می تواند به مسائلی مانند خون مایع بیشتر کمک کند، به کاهش سطح کلسترول بد و همچنین کاهش فشار خون بالا کمک می کند.
پیشگیری از دیابت: مانند چای سبز، چای زرد حاوی اپی گالوکاتچین گالات یا EGCG است، ماده ای که به طور غیرمستقیم تولید هورمون انسولین را تحریک می کند و با جذب مولکول های گلوکز به خون مقابله می کند.