چای سفید به عنوان لطیفترین چایهای واقعی شناخته میشود.
اما فقط به این دلیل که ظریف است به این معنی نیست که فواید سلامتی ندارد. در واقع، چای سفید ارگانیک ممکن است محتوای آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به هر چای دیگری داشته باشد.
به خواندن ادامه دهید تا تمام دلایلی را که باید در نظر بگیرید از جمله چای سفید در چرخش چای روزانه خود در نظر بگیرید.
با چای سفید آشنا شوید
چای سفید و چای لیمو عمانی نام خود را از موهای سفید ریز روی جوانه های چای جوان و باز نشده گرفته است. این در واقع یک “چای واقعی” است. به این معنی که برخلاف چای های گیاهی یا تیسان ها از گیاه کاملیا سیننسیس گرفته شده است.
در مقایسه با انواع دیگر چای، برگ های چای سفید جوان تر و کمتر فرآوری شده هستند. مایعی که از دم کردن برگهای جوان چای و جوانههای باز نشده به دست میآید، رنگ زرد کمرنگی دارد که رنگ روشنتری نسبت به چایهای اکسیده دارد که معمولاً مایعی سبز تیره، طلایی یا قهوهای مایل به قرمز تولید میکنند.
چای سفید معمولاً پس از برداشت بدون بخارپز یا اکسیداسیون دیگر خشک می شود، در حالی که چای سبز بو داده یا پخته می شود. به دلیل حداقل پردازش آن (همچنین به عنوان پژمرده شدن شناخته می شود)، معمولاً دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به چای سبز یا سیاه است.
و بر خلاف دیگر چای های واقعی، چای سفید ممکن است تنها چند صد سال قدمت داشته باشد. اولین کشت شناخته شده چای سفید در سال 1700 در استان فوجیان چین رخ داد. این زمانی بود که برای اولین بار عمل برداشت جوانه های لطیف و سفید مو و برگ های جوان و پردازش آنها با حداقل اکسیداسیون ظاهر شد.
این چایهای سفید با ترکیب گلاب برای واژن دا بای و داهائو برای حمل و نقل بسیار شکننده و ظریف بودند، بنابراین تا زمانی که پیشرفتهایی در زمینه ذخیرهسازی و تدارکات صورت نگرفت، به طور گسترده مورد معامله قرار نگرفتند.
امروزه، استان فوجیان همچنان برترین تولیدکننده چای سفید است. اما استان گوانگشی در چین و همچنین نپال، تایلند، تایوان، سریلانکا و هند نیز چای سفید تولید می کنند تا تقاضای بین المللی را برآورده کنند.
انواع رایج چای سفید امروزه شامل چای سفید سوزنی نقره ای فوجیان است که گفته می شود از ارقام اصلی چای سفید می آید و بای مو دان یا گل صد تومانی سفید، چای سفید که علاوه بر جوانه های باز نشده چای شامل برگ های جوان بیشتری نیز می شود.
مشخصات طعم لطیف چای سفید توپی می تواند متفاوت باشد، اما به طور کلی ملایم و صاف است. در مقایسه با چای سبز یا ماچا، معمولاً شیرین تر و کمتر گیاهی است و نت های گلی یا میوه ای بیشتری دارد.