بعد از آب، چای محبوب ترین نوشیدنی از قرن بیستم بوده است. نوعی دمنوش گیاهی معطر است که از دم کرده برگ ها یا جوانه های خشک شده به طور کلی از گیاه چای به دست می آید. استفاده از آن به دوران باستان باز می گردد. چای انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی ها و فضیلت های خاص خود را دارند. هر خانواده به دلیل تنوع فرآیندهای پردازش، تنها با رنگ خود متمایز می شود، اما منبع یکسان است. در این مقاله به طور ویژه به چای اولانگ، منشاء آن، روش های تهیه آن و فواید چای سیاه علاقه مند خواهیم شد.
چای اولانگ چیست
در میان همه این انواع دمنوش، چای اولانگ ارگانیک طبقه بندی است که به لطف تخمیر خاص آن ارائه می شود. در طول ساخت خود تحت اکسیداسیون قطع شده در طول مسیر و فرآیند برشته کردن قرار می گیرد تا رنگ خود را به دست آورد. بنابراین این نوع نوشیدنی در نیمه راه بین چای سیاه و چای سبز قرار دارد. در چین به عنوان “چای سبز آبی” نیز شناخته می شود.
درجات مختلف اکسیداسیون طیف وسیعی از طعم های خوشمزه را به آن می دهد. همراه با نتهای گیاهی، میوهای و گلی، کشف اینها حتی دشوار است. اما یک فنجان کامل از دم کرده، نتیجه مهارت واقعی است. علیرغم افزایش شدید شهرت فعلی، این نوع تنها 2 درصد از بازار جهانی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
فرآیند تولید
هنگامی که برگهای چای با گلاب صادراتی از بوته چای برداشت میشوند، همان فرآیند چای سیاه را برای نوشیدن چای اولانگ انجام میدهند. با این تفاوت که روش تخمیر می تواند از 10٪ تا 70٪ متفاوت باشد تا طعم منحصر به فرد خود را ارائه دهد. اولانگ ها با اکسید شدن کمتر، تازه و سبز هستند. آنها نت هایی از کره و گل ارائه می دهند. انواع کمی تخمیر شده دارای رایحه های شدید و پیچیده هستند.
خواص اولانگ
چای اولانگ با ترکیب گلاب برای واژن دارای تئین کمی است. بنابراین می توان از آن در طول روز لذت برد. این دسته همچنین حاوی مقدار قابل توجهی فلاونوئیدها، پلی فنول ها است. این آنتی اکسیدان های طبیعی به شما کمک می کنند پیری سلولی را محدود کنید. محتوای بالای مواد معدنی از بروز سرطان جلوگیری می کند. Wulong همچنین دارای کافئین است که تا حد زیادی به بهبود عملکرد، هوشیاری و تمرکز کمک می کند. فضایل فراوانی وجود دارد. در واقع، اولانگ ترکیبی از خواص خوب چای سبز و چای سیاه است.
مزایای اولانگ
مصرف چای اولانگ برای سلامت جسم و روان بسیار مفید است. دمنوش های ارگانیک و دمنوش های گیاهی نیز ابزار مهمی در زمینه طب گیاهی چینی هستند.
کلسترول بد را کاهش دهید
پلیفنولها با اثرات آنتیاکسیدانی موجود در نوشیدنی، میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهند که میتواند به دلیل استرس و ریتم روزانه افزایش یابد. فرآیند نیمه تخمیر باعث می شود این مولکول ها قادر به تحریک آنزیم لیپاز باشند که این نقش را انجام می دهد. کاهش سطح این چربی های بدن نیز به بهینه سازی سلامت قلب کمک می کند.
بدن و ذهن را تحریک کنید
آزاد شدن مقدار قابل توجهی از تئین بدون اینکه مانند قهوه هیجان انگیز باشد، به بدن و ذهن اثر محرکی می دهد. این باعث افزایش هوشیاری، تمرکز و بهره وری می شود. با این حال، جذب بیش از حد باید محدود شود.
هضم غذا را تسهیل کند
استفاده از این نوشیدنی با لیمو ترش جهرم به زمان های قدیم برای افزایش متابولیسم و بهبود هضم غذا برمی گردد. Grand cru دستگاه گوارش شما را قلیایی می کند تا در صورت ابتلا به مشکلات زخم و رفلکس اسید، التهاب را محدود کند. تنوع میکروبیوتای روده را تحریک می کند. خواص ضد عفونی کننده آن به ریشه کن کردن باکتری های بدی که می توانند بعد از یک وعده غذایی سنگین به شکم شما حمله کنند، کمک می کند.