کلوچه سنتی فومن یک خوراکی خوشمزه و سرگرم کننده هستند که همه دوست دارند از آن لذت ببرند. مهم است که بدانیم GMO چیست.
GMO ها غذاهای اصلاح شده ژنتیکی هستند و مصرف آنها می تواند باعث ایجاد بیماری هایی شود که در برابر آنتی بیوتیک ها مصون هستند.
کوکی ها با مواد غیر اصلاح شده ژنتیکی ساخته می شوند، بنابراین هیچ خطری برای ترکیب مواد شیمیایی خطرناک در رژیم غذایی شما وجود ندارد.
علاوه بر این در میان بسیاری از فواید کوکی ها، یکی این است که کوکی ها منبع عالی فیبر هستند که به حفظ سلامت سیستم گوارش کمک می کند. کوکی ها غذاهای غیر GMO هستند که برای سلامتی بهتر هستند.
فواید کوکی ها به طعم و مزه ختم نمی شود. اگر کوکی های خود را عاقلانه با خواندن تمام مواد تشکیل دهنده و حقایق تغذیه ای انتخاب کنید، می توانید سلامتی خود را در کنار طعم و لذیذ افزایش دهید.
یکی از مزایای سلامتی کلوچه ها این است که ارزش غذایی بالایی برای بدن ما فراهم می کند. کوکی های گوارشی بهترین میان وعده برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی هستند.
محتوای فیبر بالای این کوکی به ثابت نگه داشتن سطح قند خون بعد از غذا کمک می کند و از افزایش تولید انسولین جلوگیری می کند. از آنجایی که فیبر همچنین به کنترل سطح کلسترول کمک می کند، ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
استخراج منافع از کوکی ها به انتخاب شما بستگی دارد. فواید سلامتی حاوی روغن های سالم تر پخت مانند روغن زیتون یا روغن هسته انگور و کره کمتر است.
این روغن ها به شما کمک می کنند تا بدون کاهش طعم و مزه، مصرف چربی های اشباع شده را کاهش دهید. کوکی ها منبع خوبی از روغن ها و چربی های سالم هستند.
این روغن ها برای رشد مغز کودکان ضروری هستند و به رشد سیستم عصبی کمک می کنند. کوکی ها همچنین حاوی اسیدهای چرب ضروری هستند که به بهبود حافظه، یادگیری، تمرکز و خلق و خوی کمک می کند.