شما می توانید ماکارونی جهان را در برنج نیز استفاده نمایید

یک مطالعه با تجزیه و تحلیل رژیم غذایی بزرگسالان و کودکانی که ماکارونی می‌خورند نشان داد افرادی که ماکارونی جهان مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که ماکارونی نمی‌خورند کیفیت رژیم غذایی بهتری دارند و مواد مغذی بیشتری دریافت می‌کنند.

این بدان معناست که مصرف ماکارونی با دریافت بیشتر مواد مغذی مورد نیاز ما مرتبط است. از جمله آهن، منیزیم، فیبر غذایی، ویتامین E و فولات و مصرف کمتر مواد مغذی که بیش از حد دریافت می کنیم، مانند چربی اشباع شده.

پاستا به عنوان یک سیستم تحویل
ولند توضیح می‌دهد: «ماکارونی می‌تواند یک عنصر سازنده مؤثر برای تغذیه خوب در طول چرخه زندگی باشد، زیرا به عنوان یک سیستم تحویل کامل برای میوه‌ها، سبزیجات، گوشت بدون چربی، ماهی و حبوبات عمل می‌کند. این واقعاً نقطه اصلی پتانسیل تغذیه ای آن است  این پایه ایده آل برای جفت شدن با غذاهای کامل است.

ولند اضافه می‌کند: «ماکارونی را به‌عنوان یک بوم در نظر بگیرید که می‌توانید تقریباً هر غذای غنی از مواد مغذی و غنی از فیبر را که دوست دارید و خانواده‌تان دوست دارید، از آن اضافه کنید تا غذاهای به یاد ماندنی و خوشمزه بسازید».

ماکارونی

“این تجزیه و تحلیل بر اهمیت تغذیه غلات مانند ماکارونی، به عنوان سازگار با یک رژیم غذایی سالم تاکید می کند. نشان می دهد که مصرف کنندگان ماکارونی نسبت به کسانی که ماکارونی نمی خورند، رژیم های غذایی با کیفیت بهتری دارند.”

اسید فولیک
یک وعده (حدود 2 اونس) پاستا غنی شده با حدود 30 درصد یا 125 میکروگرم از مصرف توصیه شده روزانه اسید فولیک در رژیم غذایی غنی شده است.

اسید فولیک به بدن شما کمک می کند تا سلول های جدید را حفظ کرده و تولید کند. همچنین ممکن است به پیشگیری از سرطان روده بزرگ و دهانه رحم و همچنین کاهش خطر نقص مادرزادی در زنان باردار کمک کند.

کربوهیدرات های پیچیده
پاستا به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده، به گلوکز تجزیه می شود، که سوخت اولیه مغز و بدن شما برای حفظ انرژی و هوشیاری شما در طول روز است. اغلب می شنوید که ورزشکاران حرفه ای قبل از یک بازی بزرگ یک کاسه بزرگ پاستا می خورند.