استفاده از کدام قابلمه گرانیتی سایز بزرگ ایمن نیست؟ ظروف آشپزی ناامن (نه فقط گرانیت) هر نوعی است که حاوی PTFE یا PFOA باشد. هر دو مواد بسیار خطرناکی هستند که برای پخت و پز به خوبی کار نمی کنند .
در حالی که آنها بسیار رسانا هستند، گرما را به خوبی نگه می دارند و بسیار نچسب هستند، همه اینها زمانی که عوارض جانبی احتمالی آنها را یاد بگیرید، اضافی می شوند.
خطرات مربوط به وسایل آشپزی PTFE برخی از خطرات مرتبط با استفاده از ظروف پخت و پز حاوی تفلون وجود دارد. با این حال، در پایان روز، می توانید تصمیم بگیرید که آیا استفاده از آن راحت است یا نه.
ما به هر قیمتی از این مطالب اجتناب می کنیم و قویاً شما را به انجام همین کار تشویق می کنیم. این خطر به سادگی ارزش آن را ندارد، به خصوص زمانی که شواهد علمی برای حمایت از آن وجود داشته باشد.
اولین خطر مربوط به دودهای سمی است. متأسفانه، هنگامی که تابه ها از 480 درجه فارنهایت (250 درجه سانتیگراد) داغ می شوند، شروع به انتشار گازهای سمی می کنند.
در حالی که این دمای رسمی است، برخی مطالعات نشان داده اند که تا 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) می رسد. اکنون، در حالی که ممکن است فکر کنید “من هرگز از آن دماها استفاده نمی کنم، آنها بسیار بالا هستند.
خوب، باور کنید یا نه، اما روش های معمول پخت و پز مانند تفت دادن، تفت دادن یا تفت دادن به راحتی به این دماها می رسد!
اکنون، ما لزوماً فکر نمیکنیم که این نگرانی فقط در مورد آسترهای تفلون صدق کند، اما همچنان یک خطر است. محصولات با روکش گرانیت به خصوص به دلیل براده شدن مورد انتقاد قرار گرفته اند. سپس، پس از پختن غذا، این چیپس ها به غذا می چسبند و در نهایت خورده می شوند .
این می تواند باعث نشت فلزات به دستگاه گوارش شما شود و خطرات عمده ای برای سلامتی ایجاد کند. احتمال بلعیدن ظروف پخته شده توسط شما بعید نیست.