قوری چینی متوسط موجب افزایش قدرت شنوایی در افراد پیر می شود

همانطور که در بالا ذکر شد، قوری چینی متوسط از مواد مختلفی ساخته می‌شوند که هم بر اساس در دسترس بودن و هم هزینه مواد مرتبط تعیین می‌شود.

در حالی که قوری چینی در برخی مناطق رایج است، مردم در برخی مناطق دیگر از قوری های فلزی برای مصارف روزانه استفاده می کنند و انتخاب می کنند که قوری چینی خود را در یک کابینت در گوشه ای به نمایش بگذارند.

امروزه عمدتاً پنج نوع قوری با توجه به جنسشان در بازار وجود دارد: قوری شیشه ای، فلزی، چدنی، سرامیکی و چینی. در زیر جزئیات مربوط به این قوری های ساخته شده از مواد مختلف آورده شده است.

قوری

قوری های شیشه ای با توجه به این واقعیت که می توانید درست از طریق آن ها ببینید و از زیبایی فرآیند دم کردن چای درست جلوی چشمان خود لذت ببرید، بسیار زیبا در نظر گرفته می شوند.

هنگامی که چای را در قوری شیشه ای دم می کنید، به راحتی می توانید مشاهده کنید که دم کردن کامل است یا خیر زیرا می توانید مستقیماً مشاهده کنید که برگ های چای شل شده و از ته آن پایین می روند و آب دم کرده را تماشا می کنید.

با وجود اینکه دم کردن چای در آنها لذت بخش است، قوری های شیشه ای به اندازه قوری های سرامیکی، چینی یا فلزی مقاوم نیستند و در حفظ گرما نیز خوب نیستند.

بنابراین، قوری های شیشه ای ظروف ایده آلی برای تهیه چای نیستند، به خصوص زمانی که قصد دارید بیش از یک فنجان بنوشید یا سرو کنید. علاوه بر این، زمانی که می خواهید چای را در قوری شیشه ای دم کنید یا سرو کنید،

قوری های فلزی نسبتاً ارزان و بادوام هستند و می توان از آنها روی اجاق گاز استفاده کرد. بنابراین می توانید از قوری های فلزی نه تنها برای خیساندن برگ های چای بلکه برای جوشاندن آب لازم استفاده کنید.

مواد مورد استفاده در قوری های فلزی می تواند آلومینیوم، مس قلع شده، برنج و فولاد ضد زنگ باشد. همه این فلزات گرما را به طور موثری هدایت می کنند، بنابراین قوری های فلزی خیلی سریع گرم می شوند و آب را می جوشانند.

با این حال، اگر آنها بالای اجاق گاز نباشند، گرما را نیز خیلی سریع از دست می دهند. بنابراین، اگر می‌خواهید از یک قوری فلزی برای دم کردن چای استفاده کنید، به یک قوری دوتایی نیاز دارید.

پایینی به عنوان کتری چای برای جوشاندن آب و قسمت بالایی برای خیساندن برگ های چای استفاده می شود. فرآیند دم کشیدن باید روی آب جوش در قوری پایینی باشد تا حرارت از دست نرود.

این قوری های دوتایی در ترکیه و کشورهای خاورمیانه بسیار رایج هستند. قوری های فلزی بسیار بادوام هستند اما ممکن است در طول زمان اکسید شوند به جز قوری های فولادی ضد زنگ.