چای ها جزو جدا نا پذیر زندگی ما ایرانی ها می باشد و ما به صورت روزانه از آن ها استفاده می کنیم. از چای در کنار صبحانه و میان وعده های مختلف استفاده می کنیم و حتی در تمامی مجالس و دور همی های ما حضور دارد. چای در کشور های مختلفی تولید می شود. ایران از تولید کننده های خوب چای به حساب می آید. چای سیاه لوز معطر هندوستان از پر طرفدار ترین چای ها به حساب می آید. چای پر سفید توسط برند های مختلفی تولید و عرضه می شود. این نوشیدنی جزو پر فروش ترین ها می باشد و به راحتی خستگی را رفع می کند و روز شما را می سازد. در ادامه به بررسی خصوصیت های چای خوب و انواع مختلف چای خواهیم پرداخت. با ما در شناخت بیشتر این نوشیدنی پر طرفدار و خوش طعم همراه باشید.

 

چای سیاه لوز معطر بلوط هندوستان

چای سیاه هل نیوشا

چای سیاه هل نیوشا نیوشا یکی از برند های معتبر تولید چای می باشد. این برند چای ها را با طعم های مختلف تولید و به بازار عرضه می کند. چای سیاه هل نیوشا یکی از پر فروش ترین تولیدات این برند می باشد. این چای کیفیت بالایی دارد و از عطر و طعم خوبی برخوردار است. عطر هل هنگام دم کردن و خوردن این چایی باعث آرامش شما می شود و شما از خوردن آن نهایت لذت را خواهید برد. برای خرید این چای می توانید به مراکز معتبر فروش آن مراجعه کنید.

چای سیاه فامیلا

چای سیاه فامیلا فامیلا یکی از شناخته شده ترین و پر فروش ترین برند های چای موجود در ایران می باشد. برند فامیلا کیفیت خوب و قابل قبولی از چای سیاه را تولید می کند و برای رسیدن به دست مشتری به بازار عرضه می کند.چای ویژه نیوشا، عطر و طعم فوق العاده ای دارد و شما با یک بار امتحان کردن آن، عاشق اش خواهید شد. برای تهیه این چای با کیفیت و خوشمزه می توانید به نمایندگی های فروش و مراکز فروش مختلف در سطح شهر مانند سوپر مارکت ها و هایپر مارکت ها و … مراجعه کنید و به راحتی این محصول را خریداری کنید و نوش جان کنید و لذت ببرید.

چای سیاه در بدنسازی

چای سیاه در بدنسازی چای سیاه اصیل و با کیفیت خواص متعددی دارد و یکی از آن ها رفع خستگی و افزایش انرژی می باشد. به ورزشکاران توصیه می شود که حتما قبل از تمرین از محصولی استفاده کنند که انرژی آن ها را بالا ببرد و متابولیسم آن ها را افزایش دهد. استفاده ار چای سیاه قبل از تمرین به ورزشکاران انرژی می دهد و باعث می شود که در حین تمرین خسته نشوند و بتوانند حرکات خود را به درستی انجام دهند. افزایش متابولیسم سبب می شود که چربی سوزی بهتری اتفاق بیفتد و در نتیجه ماهیچه سازی در آن ها اتفاق بیفتد.

چای سیاه خوب

چای سیاه خوب چای سیاه خوب و مرغوب ویژگی های متفاوت و مخصوص به خود را دارد که آن را از سایر چای ها با کیفیت پایین تر متمایز می کند. شما با یک بار استفاده از چای مرغوب به راحتی متوجه تفاوت های آن با چای بی کیفیت می شوید و می توانید تشخیص دهید چایی که دارید استفاده می کنید، چای خوبی است یا خیر. در ادامه به بررسی چندین خصوصیت مهم از چای سیاه و خوب خواهیم پرداخت. این موارد به شما کمک می کنند تا راحت تر چای ها را بشناسید و دقت خود را بالا ببرید.

1. اگر شما به برگ های گیاه چای نگاه کنید و آن ها را سالم و تازه ببینید، آن چای از کیفیت خوبی برخوردار خواهد بود و تازه است و برعکس چای کهنه شکننده است و به خوبی کهنه بودن خود را نشان می دهند.

2. عطر چای. عطر چای یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر کیفیت چای می باشد. اگر چای مصرفی شما عطر و بوی خوبی داشته باشد شما را مست خودش خواهد کرد و به شما آرامش خواهد داد و شما از خوردن آن نهایت لذت را خواهید برد، برعکس اگر چای مصرفی بو خاصی نداشته باشد و حتی بوی بد بدهد شما تمایلی به خوردن آن نخواهید داشت و این نشان دهنده کیفیت پایین چای می باشد.

3. رنگ چای: شما با دم کردن چای رنگ آن را خواهید دید. چای با کیفیت رنگ سیاه و یا خیلی روشنی ندارد و رنگ قهوه ای شفافی خواهد داشت. رنگ چای مرغوب و با کیفیت هیچ وقت کدر نخواهد بود و اگر دیدید چای کدر است نشان دهنده مواد افزودنی نا مناسب و کیفیت بد چای می باشد.

4. طعم چای: باید بگوییم که هر برند و کارخانه، چای تولیدی خود را با طعم های مختلف مانند هل و دارچین و … به بازار عرضه می کند و شما می توانید هر طعمی که مورد نظرتان است را انتخاب و خریداری کنید. در انتخاب طعم چای سلیقه ها متفاوت می باشد و هر فردی ممکن است چای مختلفی را دوست داشته باشد. نکته قابل توجه این است که هر چای با هر طعمی که وارد بازار می شود به خوبی آن طعم را حفظ کند و شما با خوردن چای متوجه آن طعم شوید. این طعم نباید آنقدر غالب باشید که مزه چای را حس نکنید و نه این که آن قدر کم باشد که اصلا آن را حس نکنید. در چای های بدون طعم اضافه هم شما باید بتوانید مزه اصیل چای را حس کنید و از آن لذت ببرید. اگر چای بی کیفیت باشد در هنگام دم آمدن فقط رنگ دارد و هیچ طعمی را شما حس نخواهید کرد انگار که آب جوش می خورید.

5. زمان دم آمدن چای: این یکی از نکات مهم در کیفیت چای به حساب می آید. زمان دم آمدن چای نه باید خیلی طولانی باشد و نه باید که خیلی سریع باشد. اگر چای شما به سرعت دم می آید نشان دهنده مواد رنگ دهنده و مواد افزودنی می باشد و همین باعث می شود که کیفیت چای شما پایین باشد زیرا رنگی که دارید مشاهده می کنید در اثر چای نیست بلکه به خاطر مواد افزودنی می باشد و برعکس اگر چای شما نیازمند مدت زمان طولانی برای دم آمدن است به معنای بی کیفیت بودن می باشد زیرا چای شما به مقدار کافی خوب نیست و شما هر بار مجبور می شوید که مقدار زیادی از چای خشم را درون قوری و یا فلاسک خود بریزید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *